Det här ska vara jag...

Ett test.
Jag vet inte om jag gillar det. Men det får vara med endå.

Du fattar rationella och väl genomtänkta beslut. Det är viktigt för dig att saker och ting går rätt till.


I jämförelse med genomsnittet bland kvinnor och män eftersträvar du mer förändring och variation. Men du uppskattar även okomplicerade vardagsrutiner.


Du är snarare inåtvänd och tillbakadragen. Du fokuserar på dina egna tankar och funderingar och föredrar några få goda vänner framför flera ytliga bekanta.


Det är viktigt för dig vad andra människor tycker och tänker. Du anpassar dig efter andras förväntningar, trots att du vet att du inte kan göra alla nöjda. Du försöker att bete dig på ett balanserat sätt.


Du reagerar ofta mycket starkt i emotionella situationer, men hanskas trots det mycket bra med stress. Det händer att du bliv överväldigad av dina egna känslor.


Du föredrar information som kan bevisas och logiska förklaringar. Du undviker att spekulkera och litar helst på sunt förnuft.


Du behöver klara riktlinjer för att känna dig säker. Klara strukturer är mycket viktiga för dig och du använder dig av dessa för att komma till rätta i en värld som ständigt förändrar sig.


Kommentarer
Postat av: mamma

vad fint du har gjort på din blogg, tycker verkligen att du är duktig med det du gör. låter som en riktigt skön sommarsemester är i planering. håll utkik efter en paketavi i slutet på den här månaden oxå.
puss och kram, älskar dig, vi syns och hörs.
mamma

2008-04-11 @ 06:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback